Ayvaz Seviye Şalterleri 11ŞUB
Ayvaz Seviye Şalterleri

Seviye Şalterleri

Bu konuda siz değerli kullanıcılarımız için Ayvaz seviye şalterleri ürün grubundan söz etmek istiyoruz. Bu grupta pek çok ürün yer alıyor.

Ayvaz markası, günümüzde pek çok ürün grubuna yer veriyor. Endüstriyel alanda üretmiş olduğu malzemeleri ile insanların bu malzemelerden yararlanmasını sağlayan firma, seviye şalterlerine de ağırlık veriyoruz. Sanayide, fabrikada ve bu gibi bazı alanlarda önemli bir yeri bulunan seviye şalterleri, bazı durumlarda oldukça önemli olabiliyor.

Ayvaz Seviye Şalterleri Hakkında Bilgi

Ayvaz seviye şalteri, kazan içerisindeki sıvının seviyesini belirtmek amacıyla geliştirilen bir ürün. Bu ürün sayesinde kullanıcılar sıvı seviyesini rahatlıkla öğrenebiliyor. Bununla ilgili birçok araç bulunuyor. Bunlardan birisi olan ELK-4, 4 farklı seviye ile hizmet sunuyor. Bu seviyeler pompa stop, pompa start, üst seviye ve alt seviye olarak yer alıyor. Eğer su az ise alt seviye alarm aktif oluyor. Su üst seviyeye ulaştığında ise üst seviye alarm aktif hale geliyor. Sistem genel olarak bu şekilde çalışıyor. Ayvaz marka olarak karşımıza ELK-4, AU-22, AU-21, AU-20, AECAS ve kablolu seviye şalteri gibi pek çok model çıkıyor.

Ürünün Kullanımı

Seviye şalterinin genel çalışma mantığından bahsettiğimize göre şimdi de ürünün kullanımından söz edelim. Bu yazıda üst sıralarda yer alan ELK-4 aletinden söz etmek istiyoruz. ELK-4, sunduğu kaliteli ölçüm ve dayanıklılık sayesinde ön planda yer alıyor. Ayvaz seviye şalterleri arasında sevilen bir ürün olan ELK-4 modeli, kazana bağlanarak çalışıyor. Şunu belirtelim ki buhar kazanlarının yanı sıra besleme tankları ve kimyasal uygulamalar için de bu ürün kullanılabilir.

Ürünün Özellikleri ve Avantajları

Flanşlı ve dişli olarak bizlerin karşısına çıkan bu model maksimum 32 bar basınç seviyesine kadar dayanabiliyor. 238 derece sıcaklığa kadar çalışabilen seviye şalteri, dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlü bir şekilde kullanılabiliyor. Kolay bir şekilde yerleştirilebilen ve kısa sürede kurulumu tamamlanan ürün hazır hale geldikten hemen sonra kullanılabiliyor. Ayvaz’ın geliştirmiş olduğu seviye şalterleri, su seviyesini ölçmek için birebir.

Bu konuda siz değerli kullanıcılarımız için Ayvaz seviye şalterleri ürün grubundan söz etmek istiyoruz. Bu grupta pek çok ürün yer alıyor.

Uygun Fiyatlar İçin Doğru Yerdesiniz !

İster ürün metrajlarınızı içeren listeyi, isterseniz projenizi gönderin biz çıkaralım metrajlarınızı. En uygun ve en doğru ürünler ile teklifimizi sunalım.